• A Single Detector. A Family of Solutions

  En enda detektor. En familj av lösningar.

  Carestreams trådlösa DRX-detektor fungerar sömlöst tillsammans med alla våra DRX-lösningar för bildtagning - så att en enda DRX-detektor följer och växer med er.

 • Radiology and Health IT Leadershiip

  LEDANDE INOM RADIOLOGI OCH IT FÖR VÅRDEN

  Dagens vårdmiljö förändras snabbt, men ditt engagemang för högkvalitativ vård är konstant. Det är vårt också. Vi är här för att hjälpa till att förbättra livet för människor runt om i världen. Vi lyssnar på dig - sedan utformar vi nya lösningar för medicinsk bildtagning och bildhantering för att bättre tillgodose dina behov.

 • Carestream

  CARESTREAM HEALTH

  Vår bakgrund.

  När du tänker på världens första paketerade röntgenfilmer, världens första dry laser-skrivare eller världens första DR-detektor, så tänker du antagligen inte på Carestream. Men det borde du. Det är vad vi är
  —världsledande inom bildbehandling under mer än 100 år.

 • Carestream

  CARESTREAM HEALTH

  INNOVATION.

  Vi skapar innovativa, eleganta och lättanvända lösningar som erbjuder radiologer och radiografer smartare arbetssätt som ökar produktiviteten och förbättrar patientvården.

 • Home Page image 3

  CARESTREAM HEALTH

  FOKUS. ENGAGEMANG.

  Teknologi i sig skapar ingen produktivitet, return on investment eller lönsamhet. Du behöver också en partner som fokuserar på service och support—efter att du har installerat dina produkter.

  En partner som bryr sig lika mycket som du. Det är Carestream.

Carestream at RSNA
RSNA 2014
Chicago, IL
30 NOVEMBER – 5 DECEMBER, 2014
Vi visar våra produkter inom medicinsk bildtagning och IT-system för vården som bidrar till ökad produktivitet, förbättrat samarbete och utmärkt patientvård .

RSNA 2014 website
Carestream RSNA 2014 website

loader Loading Next Item....

 
loader loading...